Mijn profiel
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in.

Over ons

Partena en OZ bundelen de krachten

Als onafhankelijke sociale dienstverleners met een brede kijk op gezondheid en welzijn werkten Partena en OZ al langer nauw samen. Die samenwerking tillen we nu naar een hoger niveau, met oog op een nog ruimer dienstenpakket, een nog bredere expertise en nog meer innovatieve services. We vertegenwoordigen als groep samen straks meer dan 1 miljoen klanten. 

Om onze activiteiten vlot te laten samensmelten, gaan we stap voor stap te werk. Vanaf 1 januari 2021 vormen de poets- en strijkhulp, gezinszorg en kinderopvang van Partena en OZ één geheel. En op 1 januari 2022 worden ook de ziekenfondsen van Partena en OZ één.*

In het kader van de fusie bieden we onze vacatures aan op een gemeenschappelijk platform, zowel voor de reeds gefusioneerde diensten als voor de beide ziekenfondsen. Voor die laatste kan je er uiteraard op rekenen dat jouw sollicitatie wordt behandeld door de recruiters én volgens de waarden en normen van het ziekenfonds in kwestie.
 
* Na goedkeuring van de bevoegde autoriteit.

Partena Ziekenfonds

Iedereen verwacht iets anders van het leven, iedereen verwacht iets anders van zijn ziekenfonds. Partena Ziekenfonds wil iedereen zo gezond, vitaal en onafhankelijk mogelijk in het leven laten staan.

Wij bieden naast de wettelijke ziekteverzekering tal van diensten voor meer levenskwaliteit en comfort. Klanten kunnen ook rekenen op onze betaalbare extra verzekeringen bij hospitalisatie, medische kosten of tandzorg.

Bij Partena Ziekenfonds staan kwaliteit en contact met de klant voorop. Dat kan alleen dankzij onze meer dan 500 enthousiaste medewerkers. Gedreven, competente mensen die doelgericht werken en zich met de glimlach inzetten voor onze klanten. Mensen zoals jij?

Verwacht een respectvolle, duurzame job met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei bij een onderneming die trots het kwaliteitslabel ‘Investors in People’ draagt. Dit bewijst dat je bij Partena goed opgeleid, gehoord en gewaardeerd wordt. Hier kun je elke dag weer met evenveel zin je job doen.

Bekijk de vacatures bij Partena Ziekenfonds

OZ Ziekenfonds

OZ, da’s een ziekenfonds natuurlijk! Wij staan altijd klaar voor onze klanten met onafhankelijk advies. Met een frisse kijk op gezondheid. We zijn een jonge, dynamische organisatie die weet wat echt telt. Dat merk je bijvoorbeeld aan ons uitgebreid pakket voordelen waar onze klanten echt iets aan hebben. 

Onze klantenadviseurs, projectleiders, dossierbeheerders, kinderbegeleiders, vakantiespecialisten, maatschappelijk werkers, huishoudhulpen, … Ze hebben allemaal iets gemeen: iedereen gaat tot het uiterste om het leven van onze klanten gemakkelijker te maken. We halen het beste uit elkaar en genieten ervan om te winnen. 

Bij OZ hebben we allemaal ons eigen én-én-verhaal: een uitdagende job én een gezin, ambitie om te groeien én om kampioen te spelen met de sportclub,…  We schrijven dus samen met jou aan een verhaal waarin ruimte is voor wat jij én wij willen verwezenlijken, tijdens en na de uren. Want je bent meer dan alleen maar onze nieuwe collega. 

Bekijk de vacatures bij OZ Ziekenfonds 
 

Partena en OZ poets- en strijkhulp

Onze 3.500 huishoudhulpen helpen klanten aan kwalitatieve poets- en strijkhulp via dienstencheques. Word jij één van hen? Dan zorgen we goed voor jou! Je krijgt een vast contract, een mooi loon dat stipt betaald wordt en je werkt in je eigen buurt. Je beslist zelf mee over de uren die je werkt. Maar wat écht het verschil maakt? Je komt thuis bij je klanten. Want we zorgen voor klanten waar je een goede klik mee hebt, zodat je graag gaat werken. Je krijgt oprecht respect voor je inzet – of het nu gaat om poetsen, boodschappen doen, koken of strijken. Kortom, je voelt je goed en wordt een deel van het gezin.. Maak alvast kennis met enkele van je collega's

Solliciteer als huishoudhulp

Partena en OZ Kinderopvang

Met een 50-tal erkende kinderdagverblijven is Partena en OZ Kinderopvang goed voor maar liefst 400.000 opvangdagen per jaar. Daar komen ook nog eens 90 onthaalouders bij. We hebben een onderbouwde visie en een sterk pedagogisch beleid waarin het ritme van het kind centraal staat, en dit alles onder toezicht van Kind en Gezin, Agentschap Opgroeien.

Onze kinderbegeleiders en onthaalouders garanderen elke dag opnieuw kinderopvang van uitstekende kwaliteit. Ze omringen de kindjes met de beste zorgen, nemen initiatief en spelen creatief in op de ontwikkelingsnoden. Hierbij hechten ze veel belang aan buitenspelen en de zelfstandigheid van het kind. Zo kunnen ouders hun kindje met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Groeien staat centraal bij Partena en OZ Kinderopvang. Voor onze kindjes uiteraard. Maar ook onze medewerkers groeien door opleidingen, ondersteuning en coaching. En ook als organisatie groeien we jaar na jaar.

Zin om met ons mee te groeien? Ben jij een creatieve duizendpoot met een groot hart voor kinderen? Bekijk snel wat we je te bieden hebben en leer alvast enkele collega’s kennen.

Solliciteer als kinderbegeleider of onthaalouder

Partena en OZ Gezinszorg

Bij Partena en OZ Gezinszorg maken bijna 200 verzorgenden en gespecialiseerde poetshulpen samen het verschil voor mensen in een zorgsituatie. Ze staan in voor persoonlijke verzorging, emotionele ondersteuning en hulp bij administratie. Wij organiseren kraamhulp, gezinszorg en bejaardenzorg in de regio's Oost- en West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Maak alvast kennis met enkele van je collega’s!

Solliciteer als verzorgende bij Gezinszorg