Mijn profiel
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in.

Over ons

Helan: het nieuwe Partena en OZ

Voor een bredere kijk op welzijn worden Partena en OZ samen Helan op 1 januari 2022.
Helan is een sterk en onafhankelijk ziekenfonds in Vlaanderen. En zoveel meer. Wij bieden onze klant niet alleen een efficiënt ziekenfonds, maar ook een betaalbare tand- en hospitalisatieverzekering, kinderopvang, thuiszorg, huishoudhulp, vakantiekampen en een gezondheidsshop.  

Kies je voor een job bij Helan, dan laat je je talenten schitteren in een open en dynamische bedrijfscultuur waar je ruimte krijgt om te groeien. We ontvangen je met open armen en bieden je een boeiend opleidingstraject en persoonlijke begeleiding. 

Ben jij helemaal Helan? Welkom! We popelen om je te leren kennen. 

Helan Ziekenfonds

Helan is een sterk en onafhankelijk ziekenfonds in Vlaanderen.  

Helan is helemaal welzijn, in al haar vormen. Wij zijn er voor wie jong is, of een dagje ouder. Voor wie ziek is, of aan z’n gezondheid wil werken. Voor wie druk bezet is of op zoek naar rust. Voor wie door het leven danst, of net een duwtje in de rug kan gebruiken. 

De naam Helan staat voor ‘helen’. Maar ook voor ‘elan’: onze gedrevenheid om er te zijn voor onze klant. Wij luisteren écht, durven anders zijn, zorgen voor eenvoud en komen samen in beweging. We bieden onze klanten tegelijk een vlotte online service én een luisterend oor.  

Kies je voor een job bij Helan, dan laat je je talenten schitteren in een open en dynamische bedrijfscultuur waar je ruimte krijgt om te groeien. We ontvangen je met open armen en bieden je een boeiend opleidingstraject en persoonlijke begeleiding. Maak alvast kennis met enkele van je collega's en schrijf mee aan ons nieuw verhaal. 

Bekijk de vacatures bij Helan Ziekenfonds

Partena en OZ Poets- en Strijkhulp

Bij Partena en OZ Poets- en Strijkhulp helpen 3.600 huishoudhulpen hun klanten elke dag met kwalitatieve poets- en strijkhulp via dienstencheques. Noem ze gerust échte huishoudhelden want poetsen, strijken, boodschappen doen;... is vaak een pittige combinatie.  

Word jij één van hen? Dan zorgen we goed voor jou! Je mag rekenen op een vast contract en een mooie verloning die stipt betaald wordt. En je werkt dichtbij huis. Maar wat écht het verschil maakt? Je komt thuis bij je klanten. Want we zorgen voor klanten waar je een goede klik mee hebt, zodat je elke dag opnieuw graag gaat werken. Je krijgt respect voor je inzet – of het nu gaat om poetsen, boodschappen doen, koken of strijken. Als huishoudhulp sta je er niet alleen voor. Je krijgt de nodige opleiding en ondersteuning, waarbij onze 80 enthousiaste consulenten je steeds met raad en daad bijstaan.  

Op 1 januari 2021 werden de Poets- en Strijkdiensten van Partena en OZ al tot één geheel, en vanaf 1 januari 2022 gaan we verder onder de nieuwe naam ‘Helan Huishoudhulp’. Als een échte huishoudheld bezorg jij onze klanten niet alleen een blinkend huis, maar ook een échte thuis. Maak alvast kennis met enkele van je collega's en schrijf mee aan ons nieuw verhaal. 

Solliciteer als huishoudhulp

Partena en OZ Kinderopvang

Met meer dan 50 erkende kinderdagverblijven is Partena en OZ Kinderopvang goed voor maar liefst 400.000 opvangdagen per jaar, 2000 kindjes in onze kinderdagverblijven en een 90-tal enthousiaste onthaalouders. Als grootste privé-aanbieder van kinderopvang in Vlaanderen, staan we voor een onderbouwde visie en voeren we een sterk pedagogisch beleid waarin het ritme van het kind altijd centraal staat.  

Onze geëngageerde kinderbegeleiders en onthaalouders garanderen elke dag opnieuw kinderopvang van uitstekende kwaliteit. Verzorgen en koesteren doen we als de beste, maar we zijn ook échte initiatiefnemers en spelen creatief om met ontwikkelingsnoden. Niet alleen onze organisatie groeit jaar na jaar, maar ook onze medewerkers groeien door opleidingen, ondersteuning en coaching. 

Op 1 januari 2021 werden de kinderdagverblijven van Partena en OZ al één geheel, en vanaf 1 januari 2022 gaan we verder onder de nieuwe naam ‘Helan Kinderopvang’.
Heb je een groot hart voor kinderen en ben je een creatieve duizendpoot? Schrijf dan mee aan ons nieuw verhaal en maak alvast kennis met je collega’s.

Solliciteer als kinderbegeleider of onthaalouder

Partena en OZ Gezinszorg

Bij Partena en OZ Gezinszorg maken bijna 200 verzorgenden en gespecialiseerde poetshulpen elke dag het verschil voor mensen in een zorgsituatie. Samen staan zij in voor persoonlijke verzorging, emotionele ondersteuning en hulp bij administratie. We bieden zowel kraamhulp, gezinszorg als bejaardenzorg aan in de regio's Oost- en West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. 

Vanaf 1 januari 2022 gaan Partena en OZ officieel verder onder de nieuwe naam ‘Helan’. Bij Helan Thuiszorg, maak je écht een verschil in het leven van je klanten en omring je hen met de beste zorgen, in elke fase van hun leven. Als verzorgende sta je klaar voor iedereen die ziek, ouder of revaliderend is.  

Wil jij ook deel uitmaken van deze warme organisatie en haal je er veel voldoening uit om mensen écht te helpen? Schrijf dan mee aan ons nieuw verhaal en maak alvast kennis met je collega’s.

Solliciteer als verzorgende