Mijn profiel
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in.
Verwacht jij een job waarin je helemaal jezelf kan zijn?
Verwacht jij een job waarin je helemaal jezelf kan zijn?
Verwacht jij een job waarin je helemaal jezelf kan zijn?
Uitgebreid zoeken

Helan: het nieuwe Partena en OZ

Voor een bredere kijk op welzijn worden Partena en OZ samen Helan op 1 januari 2022.
Helan is een sterk en onafhankelijk ziekenfonds in Vlaanderen. En zoveel meer. Wij bieden onze klant niet alleen een efficiënt ziekenfonds, maar ook een betaalbare tand- en hospitalisatieverzekering, kinderopvang, thuiszorg, huishoudhulp, vakantiekampen en een gezondheidsshop.


Kies je voor een job bij Helan, dan laat je je talenten schitteren in onze open en dynamische bedrijfscultuur.


Ben jij helemaal Helan? Welkom! We popelen om je te leren kennen. 

Wat vinden onze medewerkers?

Als klantenbeheerder ga ik voortdurend op zoek naar een oplossing op maat van de klant. Om dat te kunnen doen, moet je de wetgeving heel goed kennen en het dossier van je klant telkens weer proberen te doorgronden. Dat maakt mijn job heel boeiend. Ik hou van deze werkgever omdat je hier zoveel kansen krijgt. Ik ben in 2010 begonnen met een minimale kennis van de ziekenfondswereld en intussen heb ik een enorme bagage. Ik haal veel voldoening uit mijn job door de fijne samenwerking met de collega’s en het helpen van klanten. Dat maakt dat ik na negen jaar nog altijd gemotiveerd ben en met plezier aan mijn werkdag begin.

Zahra, klantenbeheerder
Lees meer

Ik voel me in mijn job als een vis in het water. Je moet mensgericht coachen, fair, empathisch en luistervaardig zijn, en een gezonde dosis mensenkennis en humor hebben. Ik hou van de diversiteit van mijn takenpakket. Ik leid een team, ben verantwoordelijk voor groei en omzet, moet werkprocessen optimaliseren, de kwaliteit van onze diensten bewaken, en onze klanten zo goed mogelijk bedienen.
Ik circuleer al het grootste deel van mijn loopbaan binnen de muren van Partena en OZ, een veiligheid die ik kan gebruiken als alleenstaande mama. Ik ben hier als groentje kunnen starten, heb de ziekenfondswereld leren kennen en ben sindsdien blijven evolueren en groeien. Ik ben dankbaar dat Partena en OZ in mij gelooft en mij altijd naar een hoger niveau blijft tillen.

Géraldine, office manager Partena en OZ Poets- en strijkhulp
Lees meer

Ik krijg in mijn job de tijd om écht naar mensen te luisteren en dat apprecieer ik. Wat ik ook fijn vind, is dat we voldoende opleiding krijgen. Dat is geen overbodige luxe, want ons sociaal landschap verandert heel snel en de materie is best ingewikkeld. Door tijd te maken voor opleiding en bijscholing, hebben we als maatschappelijk assistenten de nodige bagage om mensen snel en correct te kunnen adviseren. Ik doe mijn job met hart en ziel omdat ik elke dag weer mensen help. Ik voel veel respect voor klanten als ik zie hoe ze omgaan met hun situatie. En ik ben er trots op dat onze dienst een schakeltje in hun verhaal kan zijn.

Gerrie, maatschappelijk assistent
Lees meer

Voor mij is dit veruit de meest dankbare, interessante en gevarieerde job die ik mezelf zou zien doen. De gezondheidsshop van het ziekenfonds is er namelijk voor iedereen: van kersverse ouders die advies willen over babyproducten tot mensen op zoek naar gehoorbescherming, veiligheidsartikelen, enz. 
En dan is er nog een grote groep klanten die tijdelijk of permanent hulpmiddelen nodig hebben omdat hun mobiliteit is verminderd. Samen met hen zoeken we naar de beste oplossing voor hun specifieke noden. We zijn voor hen vaak ook een klankbord, een luisterend oor. De oprechte dankbaarheid die ik van hen terugkrijg geeft mij telkens opnieuw een extra boost.

Maaike, klantenadviseur shop
Lees meer

Mijn job zit vol variatie en dat vind ik super. Ik sta in voor thuiszorg bij oudere mensen, maar ook voor kraamzorg bij pas bevallen mama’s. Ik zorg graag voor anderen en ik heb een goede band met de mensen die ik help. Ik word oprecht gelukkig als iemand zegt: ‘ik ben blij dat ik je zie’. Ik ben ook heel blij met mijn collega's: ze zijn attent, vriendelijk en ik kan altijd op op hen rekenen. Partena en OZ is een goede werkgever: ik krijg genoeg opleidingen, een mooi loon en voordelen, en ik werk op mooie uren dichtbij huis. Kortom, ik kan me rustig focussen op wat ik graag doe: mensen helpen.

Ann, gezins- en kraamverzorgende Partena en OZ Gezinszorg
Lees meer

Ik voel me goed binnen Partena en OZ Kinderopvang. Het is een organisatie die groeit maar die niet vergeet om zorg te dragen voor z’n medewerkers. Je mag zelf dingen in handen nemen en dat houdt je job boeiend en afwisselend. Tegelijk sta je er nooit alleen voor. Als collega’s zijn we er voor elkaar en ik voel me altijd gewaardeerd als persoon.

Tom, kinderbegeleider Partena en OZ Kinderopvang
Lees meer
Het gevoel als er een klik is met het gezin waarin je werkt is… onbeschrijfelijk.
Elsie, huishoudhulp Partena en OZ Poets- en strijkhulp
Lees meer
Ik kreeg hier ooit zelf vertrouwen van mijn leidinggevende, waardoor ik kon doorgroeien. Nu geef ik dat door aan mijn eigen team. Wie vertrouwen krijgt, neemt meer initiatief en dat is voor iedereen goed. Bij Partena en OZ krijg je tijd en ruimte om iets uit te werken vanuit je kennis en ervaring. En lukt het niet, dan is dat niet erg. Je moet je niet anders voordoen dan je bent.
Eva, office manager Partena en OZ Poets- en strijkhulp
Lees meer

Jobs in de kijker

inWilrijk
Voor een bredere kijk op welzijn worden Partena en OZ samen Helan op 1 januari 2022. Helan is een sterk en onafhankelijk ziekenfonds in Vlaanderen. En zoveel meer. Wij bieden onze klant niet alleen een efficiënt ziekenfonds, maar ook een betaalbare tand- en hospitalisatieverzekering, kinderopvang, thuiszorg, huishoudhulp, vakantiekampen en een gezondheidsshop.   Helan is helemaal welzijn, in al haar vormen. Wij zijn er voor wie jong is, of een dagje ouder. Voor wie ziek is, of aan z’n gezondheid wil werken. Voor wie druk bezet is of op zoek naar rust. Voor wie door het leven danst, of net een duwtje in de rug kan gebruiken.  We willen we dat iedereen zo gezond, vitaal en onafhankelijk mogelijk in het leven kan staan. Via ons uitgebreid aanbod kunnen onze klanten rekenen op meer levenskwaliteit en comfort. Bij ons staan kwaliteit en contact met de klant voorop. Dat kan alleen dankzij onze enthousiaste medewerkers. Gedreven, competente mensen die doelgericht werken en zich met de glimlach inzetten voor onze klanten. Mensen zoals jij... ?!
inGent of Wilrijk
Voor een bredere kijk op welzijn worden Partena en OZ samen Helan op 1 januari 2022. Helan is een sterk en onafhankelijk ziekenfonds in Vlaanderen. En zoveel meer. Wij bieden onze klant niet alleen een efficiënt ziekenfonds, maar ook een betaalbare tand- en hospitalisatieverzekering, kinderopvang, thuiszorg, huishoudhulp, vakantiekampen en een gezondheidsshop.   Helan is helemaal welzijn, in al haar vormen. Wij zijn er voor wie jong is, of een dagje ouder. Voor wie ziek is, of aan z’n gezondheid wil werken. Voor wie druk bezet is of op zoek naar rust. Voor wie door het leven danst, of net een duwtje in de rug kan gebruiken.  Het service center staat garant voor excellente kwaliteit, uitmuntende klantenservice en bereikbaarheid. Heb je al ervaring in een contact center en in een leidinggevende functie? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken!
inOost-Vlaanderen, Antwerpen, Brugge
Voor een bredere kijk op welzijn worden Partena en OZ samen Helan op 1 januari 2022. Helan is een sterk en onafhankelijk ziekenfonds in Vlaanderen. En zoveel meer. Wij bieden onze klant niet alleen een efficiënt ziekenfonds, maar ook een betaalbare tand- en hospitalisatieverzekering, kinderopvang, thuiszorg, huishoudhulp, vakantiekampen en een gezondheidsshop.   Helan is helemaal welzijn, in al haar vormen. Wij zijn er voor wie jong is, of een dagje ouder. Voor wie ziek is, of aan z’n gezondheid wil werken. Voor wie druk bezet is of op zoek naar rust. Voor wie door het leven danst, of net een duwtje in de rug kan gebruiken.  In onze gezondheidsshop shopavita.be bieden we een breed pakket producten en aangepast materiaal aan voor zorgbehoevenden en iedereen die gezond in het leven staat. We willen onze klanten via professioneel advies, een aantrekkelijk aanbod aan hulpmiddelen, in staat stellen om onafhankelijk te leven. Om dit team te versterken zijn we op zoek naar een Webshop Coördinator.  Heb jij een passie voor alles wat met gezondheid te maken heeft? Heb je zin voor verantwoordelijkheid en denk je mee in functie van de klant? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Hoe kondigden we Helan aan bij onze medewerkers?

Op 26 maart 2021 was het, na lang aftellen, eindelijk zover! De (interne) lancering van onze nieuwe naam “Helan” bij alle Partena en OZ medewerkers.

Aangezien we door de toen geldende coronamaatregelen geen groot event konden plannen voor de bekendmaking van deze nieuwe naam, organiseerden we digitale radioshow waarbij de collega’s deze primeur te horen kregen. Ondanks corona maakten we er een onvergetelijk, digitaal feest van! Een radioshow vol positiviteit én een ongedwongen sfeer voor de meer dan 1200 aanwezige collega’s.

Zo reageerden onze medewerkers op de nieuwe naam

De aankondiging van “Helan” bracht intern heel wat positieve en hartverwarmende reacties met zich mee. Een heleboel medewerkers reageerden enthousiast op de nieuwe naam, voor anderen was het nog een beetje wennen. Maar zoals onze Marketingdirecteur Ariane het zo mooi verwoorde: “Een nieuwe naam is niet meteen liefde op het eerste gezicht, dat heeft tijd nodig. Intussen ben ik smoorverliefd!”.  Zo reageerden een aantal collega’s: 

- “Het is iets totaal anders én het logo is ook leuk. Ik herken daar een glimlach in, en dat is zeker en vast een kenmerk hoe we onze klanten willen helpen: steeds met een glimlach.” (Virginia) 
- “Heel leuk. Vernieuwend. Totaal anders. Ik vind het écht geweldig!" (Tim) 
- “Een verrassende naam, maar heel geslaagd en origineel!” (Lobke) 
- “Het is een krachtige naam, en mij geeft het meteen de energie om die kracht dan ook door te geven aan onze klanten.” (Illenka)